Odevzdání

Odevzdání

Anotace: Pokud možno do rytmu téhle písně - http://www.youtube.com/watch?v=KzXj4s7Chd4 - , o které nevím, jak se jmenuje, kdo jí složil atd.... Snad mi už přestane hrát v hlavě.

Ze strany na stranu
nemám náladu
trošku dopředu
a jsem zase zpět

Ze strany na stranu
nemám naládu
trošku dopředu
a pak vyrazit vpřed

když se to
zpětně podívám
nenapadá
mě, co s tím dělat mám

když se na to
zpětně podívám
nemrzí mě
že jsem zase sám

a tak kráčím tam a zpět
se mnou kráčí celý svět
netrápí mně vůbec nic a nic

a tak kráčím tam a zpět
se mnou kráčí celý svět
jednou sednu a budu mít svůj klid

A co mám na to říct?
Má snad se mnou něco být?
Mám snad štěstím poskočit?

A co mám na to říct?
Má snad se mnou něco být
Mám se s celým světem otočit?

A co mám na to říct?
má snad se mnou něco být?
Mám snad štěstím poskočit?

A co mám na to říct?
Má snad se mnou něco být
Mám se s celým světem otočit?
Autor lexus, 06.09.2010
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí