peklo

peklo

Anotace: .

do místnosti vlétly další dvě mouchy
(člověk si vždycky říká, odkud se berou)
chvilku nad náma kroužily,
než našly poslední volná místa.
u mě to bylo na pravý dlani,
kousek od palce
a u ní to bylo na levým spánku.

samozřejmě se to neobešlo bez křiku.
šlo totiž o hodně,
mušími sosáčky hledaly ty nejlepší místa
pro nakladení svejch spanilejch vajíček.

a já a ona sme s klidnejma očima,
plnejma muších nožiček,
pozorovali to peklo nad náma,
který vypadalo,
jako strop naší ložnice.
Autor Tecka 2, 07.09.2010
Přečteno 320x
Tipy 10
Poslední tipující: slečna.závist, Bíša, Psavec, CULIKATÁ, Žqáry, WAYWARD, susana načeva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...divné ST

07.09.2010 02:46:00 | WAYWARD

Báseň na mně působila velice krásně!:-)

07.09.2010 01:59:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí