Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Poměrně stará básnička .. ále tak co ..

Vzpomínka na tebe rozplyne se v prach.
To je právě to, z čeho mám strach.
Toužím opět spatřit tvoji tvář,
pohlednout Ti do očí.
Nemohu si pomoci, dělám, co mi srdce poručí.
Chci Tě držet v náručí a už nikdy nepustit,
přece bys mi neodešla, to nemohu dopustit.
Dovol mi opět políbit Tvé rty,
chci cítit vůni, kterou voníš jen Ty.
Autor Ev, 07.09.2010
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: Vanilková Ninja, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné!!!

08.09.2010 19:20:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí