Slniečková..

Slniečková..

Anotace: .. si

V mojom sne máš slniečkové šaty
sen mi oči páli
sníva sa mi Slnka outfit zlatý
mám sen dokonalý

nenechá ma potom ani vo dne
zabudnúť naň, chodím
zasnený, len blúdi nerozhodne
- rojko s doživotím

v ďalšom sne máš slniečkové oči
(sen sa mi už máli)
ráno slza ten sen nerozmočí
zasyčí.. sa spáli
Autor Petbab, 07.09.2010
Přečteno 294x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, slnečnica, Holis, Markéta Hl., NikitaNikaT., labuť, Bíša, Psavec, hašlerka, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slunečně snivá... ale taky pro mě trošku bolavá.

08.09.2010 09:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí