S Tebou bych chtěl být

S Tebou bych chtěl být

Anotace: pořád jen s ní

Píšu ti básničku,
poslouchám krásnou písničku,
abys měla úsměv na líčku,
počkej jen malou chviličku.

Počkej na mě, žádný spěch,
ukážu Ti nádherný svět.
Tys přec můj sladký květ,
Tebou voní můj hudební svět.

S Tebou bych světem šel rád,
s Tebou bych chtěl být pořád.
Autor Keyboard Boy, 07.01.2006
Přečteno 644x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no, není to opravdu nic moc

07.01.2006 13:11:00 | SNOWGIRL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí