Pošetilá

Pošetilá

Anotace: lyrická báseň o pošetilé dívce,kterou láska zahnala až do samé jámy pekel.

V sekundě změnil se ti život,dřív normální si chtěla být
Teď jen sníš co kdysi bylo,když tvé srdce jen bloudilo.
Pak objevil se náhle v noci,
krásný démon od zlé moci.
Okouzlil tě temnou krásou,
urval srdce s tvojí láskou.
v noci potají s ním si byla,
ve dne procitnout si musela.
Tvé srdce už zabloudilo v labirintech lásky,
tvojí duši peklo chtělo, na křídlech zlé vážky.
Dřív si o něm snívala, teď se ho chceš zbavit,
on si toho vědom je, chystá se tě zabít.
Pošetilá byla si, když myslela jsi na něj,
krásný démon odchází, nevěda, že je zlej.
Odcházíš s ním do pekla, kde tvá duše shoří,
duše navždy ztracená i to srdce boží.
Autor Mania Dardeville, 07.01.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ta už tak dobrá není...

17.01.2006 13:43:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí