Crucify my love

Crucify my love

Anotace: ...Na motivy songu Crucify my love od X japan

Sbírka: První básně

Proč nepovíš, co by sis přála?

Celou dobu jsi jen hrála,

jsi jako ledová kněžna.

Pro niž přetvřka je běžná.



Tak ukřižuj mou lásku,

se skleněnýma očima.

Každý nasadí si masku,

nový život začíná.



S přetvářkou ale beze studu,

vedle tebe žíti budu.

Jsi jen ďábel s andělskou tváří,

pro mě navěky, můj malý lháři.



Tak ukřižuj tu lásku,

se skleněnýma očima,

tak pojď a nasaď mi tu masku.

Nový život začíná
Autor Truth, 08.09.2010
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Dreamer, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí