Konec slov

Konec slov

Anotace: O muži který čekal.

Veku mrzlo, uvnitř chlad.
Mělas přijít, já tu stál.
Na setkání nebyl klad.
Když jsi nešla já se bál.
Přišel večer, začla noc.
Tu slyšíc něčí kroky.
Beru hůl a už mám moc.
Čekal jsem tě roky.
Za dveřmi stál cizí muž,
Nesl tašku s psaním.
A v něm stálo pouhé kuš,
Bez žádného povídání.
Zlomilas mi zmrzlé srdce.
A vydala se za toho,
Jež před chvílí tu klepal prudce
A rázem bylo hotovo.
Autor Helvinka, 07.01.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí