chci jen tebe

chci jen tebe

Anotace: tuhle tu básničku mi napsal jeden kluk ktrý mě strašně moc miluje ale já mám zatím jiného a on stále o moji lásku bojuje!!

Mé srdce krvácí touhou Takovou,
po té, co marně hledám,
tu kterou stále nemám.
Chci Takovou,
co můžu na uvítání obejmout
a svou láskou zahrnout.
Takovou, které můžu dát pusu jen tak,
když ji zahlédnu a pohledem svléknu pak.
Takovou, co mě řekne hezké slůvko a lehce pohladí,
když mé srdce hodně zabolí.
Ach pomoz mi prosím najít Takovou,
bez ní mé srdce tolik krvácí
a můj tak bezcenný život se vytrácí.
Velkou odvahou a s tak trochou štěstíčka,
ať mé hledáni je dětská hračička.
Ano Takovou!
To chci tolik?
Autor Terík, 07.01.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí