slzy stékají po tváři když tě nemám

slzy stékají po tváři když tě nemám

Anotace: Tuhle básničku mi napsal kluk kdy jsem mu řekla že s ním chodit nemůžu že mám jiného!!!

Obejmu tě a chvíli tak s tebou budu stát,
pomůžu ti aby ses mohla zase smát
slzy z tváří setřu a pohladím po vlasech,
vždyť slzy nepřidají ti na kráse,
jenom tě nutí hledat kapesník...
Jen utápíš svoje hnědý krásný oči v soli
srdíčko tvé taky pláče a bolí,
jsi jak malé ptáčátko v koutě schoulené
takové zraněné děvčátko lehce vykolejné,
ale zase budeš mít křídla a lítat si jen tak,
svobodu a volnost mít a mířit do oblak
slečna, co jistá si je v kramflcích,
rázná a skvělá holka, která je nad věcí...
Chytni mě za ruce
a vpusť trochu světýlka k sobě do srdce
a nech mě tam položit krabičku štěstí
a pořádný kousek lásky
nech pohladit si od slunce vlásky
nech vykouzlit zase někoho na rty tvé úsměvy
někoho, kdo pohladí tě i jen pohledy
a v píše se ti do srdce...!!!
Autor Terík, 07.01.2006
Přečteno 762x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

v anotaci stojí: báseň, kterou mi napsal.Né složil!!!Báseň je hezká a autor sám by měl být rád, že jeho báseň se šíří dál a neupadla v zapomnění!!

08.01.2006 14:04:00 | Julia

v anotaci stojí: báseň, kterou mi napsal.Né složil!!!Báseň je hezká a autor sám by měl být rád, že jeho báseň se šíří dál a neupadla v zapomnění!!

08.01.2006 13:22:00 | Julia

Záhada nebo plagiátorství?

07.01.2006 16:36:00 | soske

No tak to je vážně neuvěřitelný. Ať si k tý básničce přišla kdekoli, tak je moje! A byla k úplně jiný situaci o který nic nikdo nevíte!

07.01.2006 15:29:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí