MAT

MAT

Anotace: TAK TO NĚKDY BÝVÁ.

Střílíš do mé duše,
vysypané durmánem.
Srdcem proletí šíp z kuše,
cítím se tak unaven.

Jsem tak slabí,
už neunesu tíhu tvojí lásky.
A tebe tak baví,
neustále měnit masky.

Hraješ si semnou,
jako kočka s myší.
Máváš semnou,
a to mě ničí,
..........STŘELEC NA KRÁLOVNU,
....................................MAT!!!
Autor ZILA78, 09.09.2010
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Pevya, labuť, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí