RTY SE SPLETLY

RTY SE SPLETLY

Anotace: Rty se spletly

Končí moje dlouhá doba
mění už se snad mě svět.
Horká voda tady bublá
na kávu pro nás jdu stavět.

Jeden šálek jako kvítek
je pro tebe, srdce moje
já si vezmu druhý šálek
budu cítit vůni tvou!

Celý den je jako rok
čekám s bolavou vidinou!
co když ten horký šálek
zůstane mne i s pěnou!

Rty se spletly jako pro vztek!
Svou si kávu klidně vypij
bude tobě na ten šálek
střepy se ti mohou slepit!

Proč já vařím tobě nápoj?
Vždyt mě stačí voda pít.
Nechci nikdy se už tak cítit
radši sám já budu žít!
Autor Miroslav Deadhead, 07.01.2006
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

......navolno žít? Ale tak opravdu někdy může se líp...

07.01.2006 17:46:00 | Julia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí