Sen

Sen

Anotace: No není to dvakrát můj styl tak neočekávejte zázraky :D.

Večer ulehám ke spánku,
Doufám, že uvidím sen,
třeba mi dá hádanku
a já ji rozluštím, než bude den.

Jdu nádhernou krajinou,
kde je obloha bez mráčku
a doufám, že nepůjdu za jinou,
než za tebou můj miláčku.

Chtěl bych se tě dotýkat,
snad ti to nebude vadit,
nutíš mě za tebou pospíchat,
abych tě mohl konečně hladit.

Krásná to myšlenka,
krásný to nápad,
krásná jak pomněnka,
krásna jak slunce západ.

Už se lásko, musím vzdálit,
dotknu se tě snad příště,
není se třeba nic unáhlit,
jen sen s tebou je mé útočiště.
Autor Červ, 09.09.2010
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, 1982-JnU, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

09.09.2010 20:37:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí