pokus o blues

pokus o blues

Anotace: máme rádi zvířata, protože jsou chlupatá, některá mají nožičky od hovínek a lezou nám po jídle, ale nám to vůbec nevadí :)

Každý večer zní blues lokálem
Jó, každý večer zní blues tím lokálem
A dotěrná moucha moje pivo chlastá v stmívání pomalém

Vypiješ ho na ex, milá moucho?
Hej, chceš ho vypít na ex, moje milá moucho?
Nebo si radši vezmeš brčko, aby sis nepolila roucho?

Vím, že láska v každé době pučí
To vím, že prostě láska v každé době pučí
Vždyť i ta moucha moje milá do ucha koketně mi bzučí

Má tu svou partu – proč zvolila ožralu?
Má tu spoustu sobě rovných. Proč zvolila mě – ožralu?
A bez studu a bez peněz chlastá moje pivo na baru.
Autor ukume, 07.01.2006
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)) celkem tam slyším tu melodii

07.01.2006 18:38:00 | Bajaja

:) aspoň pobavilo.... fajn , někdy bych to chtěl slyšet :)

07.01.2006 17:55:00 | Meliorist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí