paradoxy

paradoxy

Anotace: ...

"Celý život čekáme na výjímečného člověka

Ze čtyř oplatků zbyly mi dva
a vlk Karkulce už zase zmizel.
Ty zůstaň se mnou,
protože
nikdy nikdo se mě ještě nezeptal,
co si myslím o duze
tak jako ty,
protože,
ty vzpomínky
jsou
pitomý,
lékořicový
a modrý
jako deštivý ráno v Bruselu,
tvoříme hodnoty
pro vyjímečnost,
která na skladě chybí
pro lásku,
které je příliš mnoho
a víme, že 78% úsměvů
je beznaděj
všech,
a že vlk se Karkulce zase vrátí,
a to je všechno,
co je jisté,
to je všechno.
Tak zas můžem jít,
ty doleva a já rovně,
pošlu si pohled,
že tě to mrzí
a bude mi modře,
tak jako v Bruselu,
tak jako tak.


místo toho abych lidi kolem nás učinili vyjímečnými"
Autor Rama_Maslova, 09.09.2010
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Hrábě
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ted jsem te tady objevil a musim rict, ze se mi moc libi, jak pises, zadny trapny rymovacky, kterych tady je bohuzel vetsina.. Ma to smysl a v cloveku to vzbouzi predstavy...

29.10.2010 13:33:00 | Jan Hrábě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí