Fata Morgana

Fata Morgana

Anotace: Vzdálená idylická vidina před námi, která je naším hnacím motorem a přitom je nedosažitelná

Naše sny putují pouští.
/jako karavana mraků/
My dva také. Poutníci.
Žhnoucí písek pálí na chodidlech
a tím žene nás vpřed.
Pro samou záři slunce nevidíme.
A my proto zapomněli...
...jak vypadá ten po našem boku.
*
Přesto jdeme dál a nevíme proč.
(snad kvůli tomu písku)
*
A před námi fata morgana.
"Šťastně až do smrti."
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego, Kapka, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do konce by vyznělo líp, ale i přesto je to skvostné

10.09.2010 19:00:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí