lásko má..

lásko má..

Anotace: pár myšlenek,jasně zmatených amatersky napsaných

konečně zase nadešel ten pravý čas
sedím v koutě a přemýšlím
co jsem udělala špatně?
jsem v tom až po uši
a z mých přátel
nikdo nic netuší
víš to Ty a vím to já
jsme v tom pouze my dva
neměla jsem Tě potkat
a dál,nemůžu Tě znát
jsi člověk co zjistil
že i já dokážu milovat
nehraj si se mnou
prosím už ne
máš teď šanci jedinou
a řekni mi to rovnou
přes řeči a kritiku ostatních
já miluji Tě stále lásko má
tak mi sakra řekni
jak to cítíš Ty?
mlčíš ano to já dobře znám
nechápu Tě
a proto se schovávám
chvilku přemýšlím
chvilku lítám
a stále
na Tebe vzpomínám
..
Autor Phoe.be, 10.09.2010
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí