Čím si jsme...?

Čím si jsme...?

Anotace: ...kdo tohle ví....?

Čím jsi ty pro mne a čím já pro tebe,
střípkem pro štěstí,či hvězdičkou z nebe?
Sžíravou touhou,která nás svede,
či záblesk majáku,jež ze tmy nás vede?

Kamínkem ve dlani,který tak hřeje,
či dítka štěstěny,jimž osud přeje?
Já jsem tvým zvířetem a ty mou kráskou,
vzájemně jsme si pak životní láskou!
Autor Stone, 07.01.2006
Přečteno 551x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Asi bych se opakoval. Skvělé. :-))

07.01.2006 23:04:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí