moje světlo

moje světlo

Anotace: .

koukám se za sebe
a vidím několik životů
a ani jeden jsem
nedotáh do konce...

mám štěstí:
nikdo po mně nechce výsledky
a oznámení a tabulky

a koukám se před sebe
a cejtím vzrušení
z tý tmy,
pro kterou nic nevidim

protože jediný světlo
na který se zmůžu
je to,
který osvětluje moji

minulost
Autor Tecka 2, 10.09.2010
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, WAYWARD, Fighting Dreamer, nella, Giginka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ale tak to je,minulost jsme prožili a nejde zménit

11.09.2010 02:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí