Lhostejnost

Lhostejnost

Anotace: Jednoho, pak druhého neskutečně bolí.

Sbírka: Mé já

Jen lhostejný nechá druhého trápit
i když společné cesty byl cíl
neobejme ji naposled, nepůjde se s ní opít
a pro ni stále nemůže začít nového života díl.

Jsou prázdní, ti co nechají trápit dívky
bez odpovědí a s milióny otázek
jsou tak sebestřední, že zapomněli na polibky
co dostávali od lásek.

Proč jsou tak krutí, proč svou lhostejností
přináší vrásky na duši, ty co se nezhojí
buďte své ješitnosti, prosím, prostí
vždyť bolest, z rozchodů bez slov, cítí vždy jen ty,
co doopravdy milují.
Autor Tom XVI, 10.09.2010
Přečteno 394x
Tipy 13
Poslední tipující: Ejí, dream in emptiness, ta.cupka., Live to fight, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám slov k doplnění

14.09.2010 21:44:00 | Lilien

jak moc pravdiva a moc krasna.. ja jsem jedna z tech divek, bohuzel..=(

12.09.2010 19:19:00 | dream in emptiness

Až se mi oči lesknou:(.Hezké.

11.09.2010 08:46:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí