Zůstane to mezi námi

Zůstane to mezi námi

Anotace: Psáno s hroznou touhou...po zakázané lásce :( :( (napsána 10.9.2010)

Polib mě tak sladce jak umíš jen ty
a šeptej všechna slůvka, kterým jen my rozumíme
ještě jednou zavři oči, když dotknou se naše rty
ale slib mi, že tohle nikdy nikomu nepovíme.

Hlaď mě na všech místech, kam touha smí jít
a rozprostři své jemné vlasy po celém mém těle
ještě jednou řekni, že teď už máš chuť znova žít
však před světem budem dělat, že jsme jen přátelé.

Vem si mě celou, hnědýma očima stáhni mě do temnot
a obejmi rukama, jenž od žiletek mají šrámy
ještě jednou napiš mi do básně,
že jsem součástí tvých not
jen slib mi, prosím, že zůstane to mezi námi.
Autor mauvais-ange, 11.09.2010
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, trhla.marketka, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mě taky :) děkuju

13.09.2010 23:33:00 | mauvais-ange

Komentář níže,mě moc rozesmál:)).Ale básnička pěkná:)

11.09.2010 08:54:00 | CULIKATÁ

...a už jsi to vykecala ST

11.09.2010 02:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí