Přítel

Přítel

Anotace: Měl to být text k folkové písničce.., posuďte sami jestli víc nebo míň povedený...

Ref:
Přítel..můj druh.. ze svíček kruh..
zapálit oheň a s deštěm si hrát...
jít neznámou cestou po neznámý trase...
vžyť dnes večer nepůjdem spát...

Jednoho kluka, co kámoš byl "nej",
jem poznal když s pískem si hrál...
Ve stejný lavici odhrál se svět,
páni jsme proč bych se bál!
Pryč jsou tvý testy a společný tresty
ti učitel dá, když jsi hrál...
Můj věrný druh a ze svíček kruh,
ty největší flámu jsi král!

...

Byla tu holka tak mladá a krásná,
nejhezčí, co jsem kdy znal.
Na psacím stroji jí píšu svůj dopis,
co život mi dával a vzal.
..Kytici růží, když krása ti sluší
jsem dal ti a tys chtěla jít..
a vtuhle chvíli už nedojdem k cíli,
teď konec je co můžu chtít
...

Po tomhle tahu stojím na prahu
a přemýšlím jak to mám říct...
ze svíček kruh, jsi můj věrný druh,
však oni teď sobě jsou víc...
Autor Magna, 07.01.2006
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný... :)

09.01.2006 18:24:00 | sherridon

Hezká pointa. Prostě sladkej folk. Ale líbilo se mi to...

09.01.2006 11:39:00 | Daniel S.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí