Anděl

Anděl

Anotace: už věřím,že jsou...

Toužím přinést klid
do duše Tvé i mé
tožím hledat toho anděla
co k nám přilétne.
Hledám ta křídla,
záchvěv,lásku,
v každé minutě,okamžiku,souznění,
ale bojím se těch předsudků,lží a trápení.
Prosím zvedni anděli svá křídla a přileť na zem
k říšnici
své
dej ji jistotu a z magie tvé.
Jen kousek,vždyť stačí to tak
a budu dál věřit na lásku.
Na krásné souznění pocitů,vyznání a dám život v nadsázku...
Autor zlutasekk, 11.09.2010
Přečteno 377x
Tipy 9
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Azure angel, Pevya, Maryje..., Sladkalu, vodnař
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jejda, tady už se dlouho nic nepřidalo;-)
RM.

16.03.2013 20:23:58 | Robin Marnolli

Andělé jistě jsou a tady v modru jich, panečku, je.. :)

25.05.2011 22:04:00 | Pevya

krásná modlitba a andělé jistě jsou i tady na Literu

21.12.2010 10:36:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí