Bílá labuť lásky

Bílá labuť lásky

Anotace: Tak nějak to vidím já...

Celá bíle pokrytá,
krásnými perutěmi zakrytá,
je jemná jak hedvábí,
a když má na sobě černou tečku tak se zahanbí.

Miluje klid a svobodu,
svým dlouhý krkem vzhlíží nad vodu.
Občas se v pýše vzdouvá,
na slovo je někdy skoupá.

Je zahalena v bílém plášti,
za křídla se skrývá v dešti.
Je krásná a nemá vrásky,
je to bílá labuť lásky.
Autor petulinka :), 07.01.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásná a nemá vrásky,
je to bílá labuť lásky.

Moc hezké přirovnání a básnička celá je chutná lahůdka.

07.01.2006 20:24:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí