JSME TAM

JSME TAM

Anotace: Prostě víme,že je to tam.

Nakláním se,čichám k tvým vláskům,
těm co dříve vidíval jsem,ve svých snech.
Znovu vyzdvihuji,tu nejsilnější lásku,
lehounce slíznu smích,na tvých rtech.

Něžně si tě tisknu k hrudi,
cítím to obrovské teplo,co mnou probíhá,jako blesk.
Tvé prstíky v mé dlani,lehounce studí.
tvá tvář se ve svíčce třpytí a dostává zlatavý lesk.

Dívám se ti do očí,do těch hvězd.
co blikají a vidím v nich sebe.
Je to úžasný,je to výjimečný a je to dnes,
že dotýkat smím se,znovu tebe.

Z úsměvů do úsměvů,z očí do očí,
prostě víme,že je to tam.
Síla naší lásky,zase zaútočí,
jenže mi,už víme co sní a kam.
Autor ZILA78, 12.09.2010
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně štěstí na cestě:-))).Hezká.

12.09.2010 11:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí