Vrať se zpátky

Vrať se zpátky

Anotace: prosím...

Sbírka: Jsem pln lásky pro Tebe

Strašně si mi po tobě stýská,
ale průvodčí našemu valku už píská.
Pořád tě moc miluju,
že, přijdeš.
Naivně si slibuju.
Všechno mi tě připomíná,
srdce na lásku se rozpomíná.
Ztrácím tě každým dnem víc a víc,
chováme se jako rub a líc.
Když tě vidím,
sevře se mi srdce,
a zmáčknou se plíce.
Vzpomínám na ty krásné chvíle,
ale už každý jiný sen sníme.
Přes to všchno,
tě chci zpátky,
tentokrát tě už nepustím,
ani zadními vrátky.
Chci tě napořád,
jenom moji,
zdá se mi to?
Ale je to všechno v loji.
Mám chuť křičet a plakat zárověň,
třeba překonám další úroveň.

Ale ty jsi pro mně dokonalá,
skvělá, jak obrázek malovaná.
Provázíš mně každým okamžikem,
ohh.. když býval jsem tvým milovníkem.
Nesnesu jen tak nečinně sedět,
to by jsi už mohla vědět.
Však poraď.
Co dělat mám?
Když tě tak dobře znám.
Bez tebe život si nedokážu představit,
znovu a pořád s tebou být,
prostě tebe pro sebe mít.
Tolik myšlenek v sobě mám,
tobě všechno dám.
Splním ti každé přání,
jen když budeš mojí paní.
Vrať se ke mně
a buď mou,
Dívej hvězda padá,
něco si přej,
Se mnou se už jen směj.
Zapoměň na všechny chmury.
já dám ti lásky fůry.

Miluji tě moc a stále,
my přece jednu šanci ještě máme.
Autor Luca Steavens, 12.09.2010
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí