Ženy

Ženy

Nedobytné
Říkají "NE"
Vždy s úsměvem.
Mívají mráz
Pak pochopí snáz
Že plápoláš.

I když vášní planou
Stávkují
Později jen s bolavou hlavou
Potají poznají
Že samy v sobě se nevyznají...

V pavučině přespíš a hned kávu máš
Velmi dobře Ty to znáš
Ženy mají svoje kouzla mámivá
Málokdy v klidu odoláš.

U Tebe snad všechno platí
Ale žena plán Ti zhatí
Pro sebe chce Tě mít
O jiné smíš už jen snít.

Žena muži
Neublíží
Když spolu jsou
Nechápe vztah
Co končí v troskách
Nezvedne hráz.

Kdykoliv máš vztek, co nezhasí
Vezmi její šátek z ruky
Podej ho větru z hor
A do deseti si počítej...

V pavučině přespíš a hned kávu máš
Velmi dobře Ty to znáš
Ženy mají svoje kouzla mámivá
Málokdy v klidu odoláš.

U Tebe snad všechno platí
Ale žena plán Ti zhatí
Pro sebe chce Tě mít
O jiné smíš už jen snít...
Autor Zasněný básník, 12.09.2010
Přečteno 408x
Tipy 21
Poslední tipující: Lina, Dev_LATea_princess, WerunkaaXD, carodejka, labuť, Bíša, Psavec, hašlerka, Mbonita, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je pěkná. :)

25.07.2012 12:44:03 | Lina

Ta je skvělá!

18.04.2012 00:02:15 | Mausinka

Do žen a do melounů nevidíš...;)

08.11.2010 22:08:00 | Dev_LATea_princess

Velmi výstižné!

25.07.2012 12:43:42 | Lina

něco mi to připomíná:-)))

12.09.2010 20:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí