Ružami..

Ružami..

Anotace: .. meno

Ružami meno Ti zdobím do kruhu
nech ho prevonia
vôňa tých ružových kvetov cez dúhu
od sĺz, čo ronia

studnice zreníc, na dážď Slnko svieti
tajím dych aby
úkaz ten nezmizol len čo priletí
vietor pochabý

a slzy vysuší na číchsi lícach
i na tých kvetoch
uhádne ovečka Malého Princa
čie meno je to?
Autor Petbab, 12.09.2010
Přečteno 291x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, slnečnica, Holis, Demedalex, Jiná, labuť, Bíša, hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí