Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Na dobrou noc

Má drahá neznámá,
co taje skrývá
tvé jméno - víc,
než co v duši bývá.

Má drahá neznámá,
slyšet chci být,
aby jsi věděla,
co chtěl bych ti říct

Má drahá neznámá,
vždyť to jistě víš,
žádám jen jediné,
ať zlá můra pomine,
a ty v klidu sníš.

Má drahá neznámá,
ať sladce ty sníš...
Autor Alfie, 12.09.2010
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí