Hvězda na nebi

Hvězda na nebi

Anotace: ...

Viděl jsem zvečera,
padala hvězda
ta jistě nechtěla
spadnouti z hnízda

Kdybych jen nemyslel,
na tebe, drahá,
jistě bych teď věděl,
kam ona padá.

Jistě bych vydal se
až na kraj světa,
ale pro mě jsi vzácnější,
než nebeská světla.

Hvězdička překrásná,
ale ty víc,
proto jsem nekonal,
jen tebe chtíc.

možná již skomírá,
leží tam v trávě,
hvězdička překrásná,
jen ty víc, právě.
Autor Alfie, 12.09.2010
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, Metcheque, CULIKATÁ, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo, ocenila to rozchodem:D

30.11.2010 16:23:00 | Alfie

krásné vyznaní,snad to ta milá ocení...

21.11.2010 07:26:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí