Novinka

Novinka

Anotace: Nový pocit...

Co se to děje?
Celá se měním.
Kam mysl má spěje?
To je to, co nevím.

Ty tvé oči mě spalují jen v myšlenkách,
tělo mé hoří pod tvými doteky na mé kůži,
jak mám usnout při těch vzpomínkách?
Je to horší než brodit se trním od růží.

Jak se to mohlo stát?
Po tobě se mi stýská!
Začínám se trochu bát,
zda jsem ti také blízká?
Autor Anches, 13.09.2010
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Veru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať Ti to dobře dopadne
a srdce k srdci zapadne;)

13.09.2010 15:26:00 | CULIKATÁ

Znamy pocit :o)

13.09.2010 14:43:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí