Pořád tě miluju..

Pořád tě miluju..

Anotace: Smířit se s tím nebylo lehké..

Už se neptám kde jseš,
co kde děláš,
proč nenapíšeš,
ani proč mi už neříkáš,
že mě miluješ.

Smířit se s tím nebylo lehké,
naučila jsem se s tím žít,
vídat tě párkrát za měsíc,
a vážit si tě pár krátkých chvil,
které pro sebe máme.

Vždy když řekneš,
že si mi pořád věrný,
věřím ti, ale bát se budu dál,
to proto, že tě miluju,
a narozdíl od tebe ti to řeknu vždy,
když se na pár minut objevíš.

Bylo by krásné být bez tebe,
ale zároveň je nádherné,
když sem s tebou,
ale ty už si mě nevážíš
tolik jako dřív,
ale jeden z nás musí přestat milovat
jako první...
Autor Haminka, 13.09.2010
Přečteno 458x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeronym., Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí