Vzpomínky na Tebe

Vzpomínky na Tebe

Anotace: Naděje umírá poslední

Tak krásně to začalo,
tak rychle to skončilo.
Teď už jen v slzách vzpomínám
a v noci s nadějí že se vratíš usínám.
Jenže to je jen má naděje,
ono se totiž nic neděje.
Být zase spolu bych si moc přála
a svým tělem kdyby ti byla zima tě hřála.
Ta bolest co cítím se vyjádřit nedá,
mé srdce možnost jak tě získat zpět hledá.
Je to marné protože stále nic nenachazí,
můj rozum již flintu do žita hází.
Však srdce vzdoruje
a dál v hledání putuje.
Ono jednou zjistí, že to marné bylo
a že uz nic jiného mu nezbylo.
Nezbylo nic jiného než tě nechat být,
udělat tlustou čáru a dál pomalu jít. ¦
Autor hyenka, 13.09.2010
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí