Poezie zalepených úst

Poezie zalepených úst

Anotace: měl sem jí v hlavě dlouho. konečně sem jí vytlačil na papír

Plameny svíčky
mi otevíraj brány knížky
tvá krev se v mýdlové bubliny mění
nevím co říkám snad je to snění

Nechci se tě vzdát
je to jak zelené teplo
chci se za tebe prát
už zhasíná světlo

Hvězda mi do ouška šeptá
že chci kvůli tobě po skle chodit
nikdo se mě však na nic neptá
si kůň co nejde ho zkrotit

Proplouvám klíčovou dirkou
vměstnaný v krabici od cukroví
mám klíč k tvému velkému srdci
snad nikdy už nezrezaví

Celou tě zabalím
teplou a sladkou něhou
celou tě zabalím
jako velikou peřinou
chci cítit tvé vášně, touhy, city
proniknout do tvého těla
je to jak obří tsunami
která mě odmirštila
-------------------------------------------
Mám zámek radosti
co hlídá ho tříhlavá saň
ladnost labutě, pýcha páva
stačí jen otevřít dlaň

Nánosy bahna smívám si z očí
touha co sedí na kolotoči
pořád a dokola, nemá to konce
budem spolu navždy, jen dvojíté porce

Neprostupná zeď
co zůstala na jazyku
vybíhám teď
zůstávám bez návyku

Přoč skáčeme spolu
do hlubokých propastí
jak liška co zalézá do nory
nikdo jí nepřelstí

Celou tě zabalím
teplou a sladkou něhou
celou tě zabalím
jako velikou peřinou
chci cítit tvé vášně, touhy, city
proniknout do tvého těla
je to jak obří tsunami
která mě odmirštila

Záclony cloní minulosti
pádime k obzoru
zbydou jen holé kosti
to je věc názoru

Naše těla sou každou noc spolu
houpám se na vodě, na velkém molu
nazí a bázlivý sdílíme chvíle
romantika srdcová, oba to víme

Celou tě zabalím
zabal mě taky
zavírám oči
vidím jen mraky
Autor nicolas, 08.01.2006
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí