Jsem do ní blázen!

Jsem do ní blázen!

Anotace: nj,když je člověk zamilovanej..

Sbírka: Ty si ta jediná

Jsi pro mne ta jediná,
Co mne skoro vždy rozveselí.
I když někdy jsi trochu zlá.
mne to vždycky nějak přebolí.

Ovšem nesmíš to přehánět,
to by se mi nemuselo líbit,
a nemuselo by to přebolet,
ty víš že tebe nechci ztratit.
Protože...

Protože ty jsi zatím to nejkrásnější,
co mne na tomhle světě potkalo,
pro mne jsi nejdůležitější,nejcenější.
Jsem rád že se mi štěstí dostalo.

A to štěstí mi přineslo tebe,
nechci o tebe vůbec přijít,
dal bych ti i modré z nebe,
abych jenom s tebou mohl být.

Chci se tě dotýkat,chci tě hladit,
ta touha mně ubíjí pořád.
Ovšem nedělat nic,co ti bude vadit,
neboj lásko,nejem tak velký neřád.

Chtělo bych s tebou dnes a denně,
trávit velkou spoustu času,
ale je velká škoda že to nejde,
jsi pro mne to nej,tebe miluju.
Autor Dubínek, 13.09.2010
Přečteno 464x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí