O tobě.

O tobě.

Anotace: Když člověk miluje,musí to i dokázat. Pro tebe,má lásko.

Nemám ráda sebe,o nic víc než tebe.
Jsi můj anděl z temnoty,co trefil se mi do noty.
Jsi oheň,který hřeje,když pochmurné je nebe.
Jsi touha,kterou hořím dnem i nocí.
Jsi poznání,které otevřelo mi oči.
Jsi ten,který tu pro mě je.
Jsi má poslední árie,když temnota měsíc zakryje.
Jsi kniha kouzel,tak tajemná a vzrušující.
Jsi jediný,s kým se chci toulat nocí.
Tebe mám totiž ráda víc než sebe!
Autor KiTtYnKa, 13.09.2010
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí