Předpodzimní smutek

Předpodzimní smutek

Anotace: .

Schoulený pod polštářem
s nadějí že před tím uteču
v jedné ruce se snářem
a v druhé naivní ideu.

Rty už se dávno neumí smát
a oči sucho neznají
nechci už slyšet třeba a snad
nechci se milovat potají.

Listy padají a s nimi mé štěstí
tentokrát odcházíš bez sněhu
s Tebou se střídají těžké bolesti
bolesti z mého neúspěchu.
Autor Larey, 13.09.2010
Přečteno 381x
Tipy 12
Poslední tipující: Lioness, ajlonka, Gabrielle, CULIKATÁ, Bíša, Šerák, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolestně něžně napsané...

13.09.2010 23:14:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí