Je to pryč

Je to pryč

Anotace: už se nebudu ohlížet

Sbírka: Nová dějství

Čas neznamenal nic
Teď znamená víc
Vše zapsala má ruka
Číst to, to jsou muka

Minulost nejde vzít zpět
Kéž by, udělal bych to hned
Láska je to co bylo
Déšť. Vše se rozpilo

Pod lampou za stínem
Svá srdce skryjem
Tam ukrytá zůstanou
Přikrývkou noci utkanou
Autor nývlt, 14.09.2010
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Lexisa, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí