Nadosah

Nadosah

Anotace: ...

Bylo to blízko, měla tě ráda,
těžko se chápe, co stalo se pak,
pak se to zlomilo, byla to zrada?
Nebo jen budoucnost na miskách vah?

Na miskách osudu, které si přály,
aby ta láska nemohla žít,
které se rozhodly udělat přítrž,
všemu co tihle dva toužili mít.

Osud je vrtkavý, možná že díky,
řekneš mu později, až poznáš jak,
nová a životní bezbřehá láska,
je díky osudu teď nadosah...
Autor noubady, 14.09.2010
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí