Dotyk

Dotyk

Anotace: koncept

Až opět najdu to, co teď mi schází,
uvidím tvou tvář tak jako dřív,
sfoukneme svíčky, všechno ve mně křičí,
chci tě mít blíž, stát se dechem tvým,
v září sledovat záři tvých očí.

Nyní však dusím se,
mráz mě drží zpátky,
proklínám dny a oživuji noci,
dotyk, co stal se nám zrádným,
nechci tě nechat jít, snad mizíš mi zas.

Až zase pomyslím,
na sny, co staly se bděním,
možná mi dáš malý dar,
pak jak se všechno změní, poznám to, snad.
Autor Gabika, 14.09.2010
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: Chancer, Bíša, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dovolím si kritiku.Přijde mi to trochu neučesané,a řádek: v září sledovat záři tvých očí...to mi rve uši

14.09.2010 18:30:00 | Krpi Nika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí