Slnečnica..

Slnečnica..

Anotace: .. galaxia M63 http://www.heavens-voice.com/M63.htm

Vesmírom blúdiac som natrafil na ňu
na Slnečnicu
galaxiu v mojich sĺz lesku priznanú
od očí k lícu

sunú sa kvapôčky, letiac ich striasam
daromná strata
mávnutím krídel ich odnímam riasam
pre adresáta

do hviezd sa ponorím, jej tvár pred sebou
mám, sotva dýcham
krásou očarený, zjavu velebou
k nej sa ostýcham

čo i len priblížiť, okolo krúžim
ak má ma rada
k Slnečnici sa do páru pridružím
(.. možno pár hľadá)
Autor Petbab, 14.09.2010
Přečteno 291x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Psavec, Mbonita, labuť, Holis, Květka Š., Jiná, Demedalex, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí