Patří ti dík

Patří ti dík

Anotace: i když už je dávno po všem

Děkuju ti za to,
že poznat jsem tě moh
že mohl jsem tě milovat
a psát o tobě sloh
že mohl jsem ti obětovat
všechno co jsem měl
že díky tobě jsem
celý svět zamilován obletěl
že poznal jsem co znamená
ta láska o které se básní
když neptal jsem se na jména
a pobízel tě "zhasni"
že poznal jsem lásku
co opětována bývá
ta, o které nejeden
zpěvák v slzách štěstí zpívá
že mohl jsem ti říkat
jak miluju tě moc
a nemusel jsem z toho mít
temnou bez snů noc
děkuju ti za to
že začal jsem žít
a po nocích na měsíc
s jiskrou v oku výt
Autor Sapphire, 14.09.2010
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné St

15.09.2010 09:28:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí