Lhát se nemá

Lhát se nemá

Anotace: Občas se lidi chovají v úplném rozporu se svými city a tohle mě díky tomu napadlo. No, je pravdou že básnění není úplně moje parketa, ale... stejně si to asi nemůžu odpustit. :)

Co dá ti tenhle svět
Jsou pouze ústa němá
Než vydechneš naposled

Víš, že lhát se nemá

Není to tak pouze na pohled

Není to zdání, ani snění
Co tě klame po nocích…
Ani tak jako v tvých úskocích…

Když nevyřkneš jediný kousek pravdy…

Lidské city snadno se mění
A ty je k tomu ještě hodláš odhánět
Tou spoustou nepravdivých vět

Víš, že lhát se nemá

Mohl bys pak jednou litovat
Že neřekl si, jak máš ji rád.
Autor deep inside, 14.09.2010
Přečteno 350x
Tipy 21
Poslední tipující: Jožin z Moravy, Gabrielle, Ssimca, Psavec, CULIKATÁ, Mbonita, Agniezka, Ledová víla, Mraveneček, Anewue, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co je pravda? ptal se Pilát

23.09.2010 20:50:00 | Jožin z Moravy

Když nevyřkneš jediný kousek pravdy…

Lidské city snadno se mění
A ty je k tomu ještě hodláš odhánět
Tou spoustou nepravdivých vět

nemám co dodat ST!!!

15.09.2010 06:15:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí