BEZBRANNÍ A ČISTÍ

BEZBRANNÍ A ČISTÍ

Anotace: ... mažu své omyly, chyby, viny ... nejsme stíny, slyšíš, žádné stíny

Láska je největší dar i největší trest,
nejkrásnější a nejtěžší z cest.
Láska je slzavé údolí,
ale i to přebolí.
Láska je zklamání a tíha,
je tolik živá, tolik živá.
Kristus mi utírá slzy na lících,
nenašla jsem se v hranicích.
Láska je bezedná, Eli,
oba jsme to tušili, ale nevěděli.
Unést ji není vůbec snadné,
častokrát vstává, častěji padne.
Bůh mi slíbil, že nás po smrti spojí,
a nikdy, nikdy nerozdvojí.
Počkám, nechci mít jiné muže,
co moje láska ještě zmůže?
Jsi moje perla smutku ve dlani,
a vlasem mým jsme spoutáni.
Autor Inge, 15.09.2010
Přečteno 275x
Tipy 11
Poslední tipující: Larey, Psavec, CULIKATÁ, labuť, danav, Mbonita, Kapka, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je krásná,často však bolí
láska láskou, však rány zhojí.
A Ty jí máš v sobě tolik Inge...

15.09.2010 12:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí