Já a Ty

Já a Ty

Anotace: :)

Jsem vášeň Tvých vzdechů
Tvá první vráska na čele
princ schovaný v mechu
jenž dávno není z ocele.

Jsi dar co mi dal život
rým co hledám léta
mým uším skrytý cinkot
nekonečná věta.

Jsme nevinný hřích
dva kusy skládanky
pravda ve lžích
nekončící stránky.
Autor Larey, 15.09.2010
Přečteno 405x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, Lioness, ajlonka, Bíša, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké vyznání.

Jsme nevinný hřích
dva kusy skládanky
pravda ve lžích
nekončící stránky.

04.10.2010 10:10:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí