Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: ...........

Ulice zahalené ve tmě, město spí, já uprostřed ticha smutně sním...
Sedím uprostřed rozkvetlé louky, koukám na nebe, v té kráse květin, čekám na tebe.
Ulehám do trávy, oči zavírám, s úsměvem tvůj obraz přivolám. Vidím tvůj sladký obličej, tvé milé oči, ty dlouhé řasy, svět se se mnou točí. Tvé plné rty, krásně líbají, tvé ruce, pevně mě objímají....
Tak kdepak tě mám, kde ses mi zdržel?, nemůžu uvěřit, že slib jsi nedodržel....
V ulicích stále ticho, tma, jsem tu jen já a kámoška samota.
Autor LuLuS, 15.09.2010
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, nella
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je Ti smutno,viď?Pocém,já Ti pošlu culíka a uvidíš,že brzy bude líp:-))).A tip máš s puntíkama,aby Ti bylo veseleji,jo?:-)

15.09.2010 18:16:00 | CULIKATÁ

Ty Jsi buzík?

15.09.2010 17:47:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí