Vzpomínky na tebe

Vzpomínky na tebe

Anotace: To Gackt

I.

Sníh
otevírá staré vzpomínky
bodavé
radostné
smutné
vše je ztraceno
pod závojem zapomění
spící
a hvězdy září
jako tehdy
když jsi mi vyprávěl
o měsíci
a o tom kdo jej držel
Tak chutná štěstí!
Sníh
snáší se k zemi
ladně
s jemností labutě
s přáním
"Najdi mě znovu!"
Tam kde sny ožívají
a realita
jen sní
o vlastní existenci
Smutek vítězí, sláva poraženým!

II.

Podívej
už nezářím
jen žiji,
abych žila
v zmatku světa
a jeho hodnot
Jak sladké bude odpočívat v pokoji?
V náruči tvé?
Srdce se vzpírá
křičí
"Naplň starý slib!"
Tam
kde domov jest
zanechávaje srdce svá
v rozpadlém snu minulosti
tam
se pomalu vracím
do tvé náruče
milovaný
v bezmezné touze
po laskavém doteku
v bezmezné touze
po polibku
z pravé lásky
v bezmezné touze
po tobě
umíraje
každý den
Autor Rhiana E. Nebresk, 15.09.2010
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle Taroka, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí