Bezradná

Bezradná

Anotace: Vskutku po dlouhé době...

Jsi princeznou na širém moři
Když se mnou životem se noříš
My hladíc vlny odloučení
Snad láskou stále posvěceni

Jsem princem s Tebou na hladině
Pro Tebe bych draka skolil
Jsme dva milenci na Petříně
A jeden z nich by dolů skočil

Však lásky bez boje už není
To ryzí cit, jen ten se cení
Zkusme ještě spolu stát
A bojovat, ne jen se bát

Když nejasná je budoucnost
A vzdálená je v mračnu věků
Vzpomínky na minulost
Zůstanou už ve člověku...
Autor Morion, 15.09.2010
Přečteno 373x
Tipy 6
Poslední tipující: Helena Buchtová, CULIKATÁ, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný. Oslovils..

23.05.2011 23:42:00 | Hadrák

Krásná <3

02.03.2011 02:25:00 | Helena Buchtová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí