Půlnoční šepot v alkoholovém oparu

Půlnoční šepot v alkoholovém oparu

Anotace: ...

Jediný tvůj pohled,
Tvůj jedinečný smích,
Říká mi vstaň a bojuj,
Zas máš pro co žít.

Každá chvíle s tebou,
Každé něžné pohlazení,
Jsi jak můj anděl,
Jak vášnivé probuzení.

Každá chvíle bez tebe,
Každý den bez tvého smíchu,
V zrcadle vidím jen sebe,
Nastal další den plný hříchu.
Autor Spajdy, 15.09.2010
Přečteno 384x
Tipy 9
Poslední tipující: Iv, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tak , nekdy vic , nekdy min , ale aspon trochu stale :D

21.09.2010 12:49:00 | Spajdy

Moc hezké, ve víně je pravda, někdy je potřeba prolévat trubky.

20.09.2010 22:52:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí