Sen

Sen

Anotace: ...

Řítíme se spolu
slepou jednosměrkou

V dálce zvuk varhan
a kamenná fontána

Vše je tak čisté
vytržené ze života

Píšu modlitby
ptákům na křídla

Chci se Tě chopit
jsi nedosažitelná

Uslyšíš hudbu
až se políbíme
Autor Demedalex, 16.09.2010
Přečteno 485x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Niky88, Maro Deives, Zlatičko, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí